Onze producten

Saunum Outdoor sauna


Dé vijf-in-één thuis-spa oplossing

In een outdoor sauna van Saunum kunt u genieten van een volledig nieuwe stoomervaring en een ontspannende vijf-in-één thuis-spa oplossing. Met zijn Scandinavisch design is het een elegant juweeltje in de tuin. Beschikbaar in 3 standaarduitvoeringen.

Meer weten?

Saunum saunakachel klimaatsysteem


Het gepatenteerde saunaklimaatsysteem van Saunum vangt de hete lucht op die opgestegen is, mengt deze met de koelere zuurstofrijke lucht van het vloeroppervlak, en leidt de zachte stoom gelijkmatig terug over de hele saunaruimte voor een aangename ervaring.

Het resultaat?

  • Gelijkmatigere temperatuur en gemakkelijker ademen
  • Vochtigere lucht en intenser zweten
  • Een eenvoudige privéwellness oplossing

Meer weten?

Tecnowell stoombaden

Tecnowell stoombaden zijn uniek en van de hoogste kwaliteit

Stoombad wordt op maat gemaakt.
Unieke luchtcirculatie met stoom op de bodem.
Glazen wanden met uw eigen print.
Afwerking met aluminium frame in kleur naar keuze.
10mm glazen deur met een hydaulische vloerscharnier.

Uiteraard ook mogelijk om te bekleden met marmer of tegels naar keuze.

zie folders

Meer weten?

Condair / Nordmann

De betrouwbare stoomgenerator voor diverse doeleinde, Of het nu voor privegebruik of voor openbare doeleinde is, Condair heeft de gepaste oplossing voor u.

Meer weten?

Tecnowell Sauna

Kwaliteit en design gaan samen met het optimaal genieten van  een Tecnowell sauna. Zitpositie en warmtecirculatie is van groot belang,
Net zoals de stoomcabines van Tecnowell speelt de aluminium frame ook een grote rol bij de sauna design en het bewerkstelligen van torsiestijfheid.
Meer weten?

DecNord wandpanelen

Bekleed de wanden rijkelijk met houten panelen. Verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar. Vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en sauna kan je voorzien met de thermo type.

Meer weten ?

SaaS lighting Helsinki

Hoogwaardigen oplossingen voor al uw verlichtingen. Wellness, outdoor, project en design lampen die internationaal hoog aangeschreven staan.

Meer weten ?